Je kan het eigenlijk niet gemist hebben. Sinds een paar maanden draag ik een hijab. Ik schreef er hier al een stukje over.

Waymadi logo met hijab

Dat betekende ook dat mijn Waymadi logo een update nodig had. Daar is ze dan! Met een frisse update in de kleuren. In 2 jaar is mijn kledingcollectie aardig veranderd in kleuren haha. De rode hijab, dat is gewoon Madelon. Mijn liefde voor rode tinten is ook wel zichtbaar in de sjalencollectie die langzaam uitgebreider wordt hehe.

Het originele logo uit 2014 is ontworpen door Olga van Team confetti en nu naar mijn wensen aangepast door Vera van Franjedesign. Een hele prettige samenwerking, dank je wel Vera!

Vera heeft oog voor detail en kleurenspel. Ze dacht heel goed mee, luisterde goed naar mijn wensen en kwam met interessante suggesties die het eindresultaat echt ‘af’ hebben gemaakt. Zelf ben ik echt blij met de samenhang van de kleuren en mijn specifieke wens om veel plooien in de hijab te hebben. Net zoals mijn hijab signaturelook in real life. Love it! Dus mensen, heb je een logo nodig, mail Vera eens ;)

Draag je nog?

Mocht je je afvragen, draag jij Mister Z nog steeds?! Yes I do. Zowel met de Tula als met mijn Natibaby doek is dat nog prima te doen. Meneer peuter van drie jaar is vrij licht, dat scheelt ook wel. Al doen we het niet dagelijks meer. Zowel voor de peuter als voor mama is het nog steeds fijn. Voor mijn rug is het ook veel fijner om het gewicht verdeeld te kunnen dragen. Want dat is wat de Tula of doek doen. Ergonomisch je kind dragen stopt niet na de babyperiode.

Zo. Nu ik dit leuke nieuws  met jullie heb gedeeld ga ik weer verder met het bewerken van 2 video’s waarvan ik 1 deze week online wil zetten. Stay tuned!

Had je mijn andere nieuwtje ook al gelezen? Binnenkort start ik met #Waymadifood weekmenu’s!