Moslimbloggers bloghop ‘Eid winacties

Tien bloggende moslima’s, tien gave ‘Eid winacties. Hoe leuk is dat! Meedoen aan een bloghop is nieuw voor mij maar dit is echt superleuk. Alle tien de blogs hebben een winactie online staan en verwijzen naar elkaar door. Jij als lezer kan dus tien winacties bekijken en meedoen!

Nu ben je vast benieuwd wat je bij mij kan winnen… Ik heb een cadeaupakketje gemaakt speciaal voor kindjes vanaf een jaar of twee.

Wat kun je winnen?

Mijn artikel over het boek ‘Mijn eerste Koran verhalenboek‘ is een van de best gelezen artikelen van mijn blog. Ik ben nog steeds erg blij dat mijn vriendin dit mooie boek vertaald heeft en het hier op de markt kwam. Het boek is ook voor mijn peuter goed te begrijpen en we lezen er vaak uit voor. Een groot succes dus! Vorig jaar was het boek zo populair tijdens de Ramadan dat het al snel uitverkocht was.

Deze week heb je kunnen lezen over de mooie tekensjablonen van Islamitisch Speelgoed waar kleine Z en mama graag mee tekenen. Ook heel leuk voor oudere kinderen die er zelf mee aan de slag kunnen.

De winnaar van deze winactie krijgt zowel het Koran verhalenboek als een setje tekensjablonen opgestuurd!

Hoe doe je mee met de winactie?

Ik ga het jullie niet moeilijk maken, dus dit zijn de stappen die je moet volgen voor een geldige deelname:

  1. Laat een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mailadres.
  2. Vertel me in je reactie wie jij blij wil maken met dit mooie boek en tekensjablonen.
  3. Heb je stap 1 en 2 afgerond? Vergeet dan niet door te klikken naar de volgende winactie bij Mammiemammie.nl ;)

Meedoen kan tot en met vrijdag 9 juni 2017 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht per e-mail. Ontvang ik binnen 48 uur geen reactie dan kies ik een andere winnaar. 

Gefeliciteerd Latifa! Je hebt een e-mail van mij gekregen. 

Reacties worden door mij handmatig goedgekeurd, het kan dus zijn dat je je reactie niet gelijk ziet verschijnen 😘