Moslimbloggers bloghop ‘Eid winacties

Tien bloggende moslima’s, tien gave ‘Eid winacties. Hoe leuk is dat! Meedoen aan een bloghop is nieuw voor mij maar dit is echt superleuk. Alle tien de blogs hebben een winactie online staan en verwijzen naar elkaar door. Jij als lezer kan dus tien winacties bekijken en meedoen!

Nu ben je vast benieuwd wat je bij mij kan winnen… Ik heb een cadeaupakketje gemaakt speciaal voor kindjes vanaf een jaar of twee.

Wat kun je winnen?

Mijn artikel over het boek ‘Mijn eerste Koran verhalenboek‘ is een van de best gelezen artikelen van mijn blog. Ik ben nog steeds erg blij dat mijn vriendin dit mooie boek vertaald heeft en het hier op de markt kwam. Het boek is ook voor mijn peuter goed te begrijpen en we lezen er vaak uit voor. Een groot succes dus! Vorig jaar was het boek zo populair tijdens de Ramadan dat het al snel uitverkocht was.

Deze week heb je kunnen lezen over de mooie tekensjablonen van Islamitisch Speelgoed waar kleine Z en mama graag mee tekenen. Ook heel leuk voor oudere kinderen die er zelf mee aan de slag kunnen.

De winnaar van deze winactie krijgt zowel het Koran verhalenboek als een setje tekensjablonen opgestuurd!

Hoe doe je mee met de winactie?

Ik ga het jullie niet moeilijk maken, dus dit zijn de stappen die je moet volgen voor een geldige deelname:

 1. Laat een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mailadres.
 2. Vertel me in je reactie wie jij blij wil maken met dit mooie boek en tekensjablonen.
 3. Heb je stap 1 en 2 afgerond? Vergeet dan niet door te klikken naar de volgende winactie bij Mammiemammie.nl ;)

Meedoen kan tot en met vrijdag 9 juni 2017 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht per e-mail. Ontvang ik binnen 48 uur geen reactie dan kies ik een andere winnaar. 

Gefeliciteerd Latifa! Je hebt een e-mail van mij gekregen. 

Reacties worden door mij handmatig goedgekeurd, het kan dus zijn dat je je reactie niet gelijk ziet verschijnen 😘

34 Comments
 1. Salamu aleykum Heel leuke actie baaraka Allahu fikoum. ik had graag mijn kinderen blij willen maken met dit boek en tekensjablonen.

 2. Salam aleykum wa rahmatulah wa barakatuhu!
  Wat een leuke winactie, Masha’Allah!
  Wij hebben het verhalenboek ook thuis en mijn zoontje van 9 heeft het met veel plezier de eerste drie dagen van de Ramadhaan uitgelezen. Ook mijn andere zoontje van 7 is er deze gezegende maand in begonnen en hoewel hij niet zo van het lezen is, pakt hij het boek er elke dag even bij.
  Ik zou het boek ook graag cadeau doen aan mijn neefje en nichtje, dus vandaar dat ik meedoe!
  En de sjablonen, die vind ik eerlijk gezegd zelf prachtig om met mijn jongens, neefje enen nichtje te gebruiken.
  Liefs en salam

 3. Asalaam oe aleikoum, ik doe graag mee inshallah wil ze graag hebben voor mijn dochters omdat we nog niks hebben qua islamitische boekjes is dit een goed begin inshallah. Wa aleikoum asalaam Karima

 4. Assalaamu alaikum, ben hier naar toe gehopt, maar kende en volgde je al! Vooral je recepten hihi. Ik zou graag willen winnen voor mijn nichtje om kado te geven op ied! Mijn zoontje is nog iets te klein ervoor, maar zal mijn nichtje erg blij mee zijn! Liefs Umm-Ibrahim a-mechbal@outlook.com

 5. Ik wil graag winnen voor mijn neefjes. Heel jong al kunnen lezen en schrijven en dit is een mooi cadeau. De tekensjablooms wil ik graag voor mijn zoontjes in shaa Allah

  1. Salaaam alaykoum, wat een leuke winactie Ma Sha Allaah.
   Ik zou hier graag mijn dochtertje van 2,5 jaar blij mee maken In sha Allaah.
   Ze houdt ontzettend veel van voorlezen, dit is een mooi boek om aan haar collectie toe te voegen.

 6. Spread the word… en hoe leuk is dat als het in speelse vorm kan. Ik ben mama van twee Little divaatjes (2,5 jaar en 10 maanden). Voorlezen staat elke avond bij ons op het programma, dus dit zou een ideale aanvulling zijn op onze boekencollectie.
  Ik hoop dat ik hem win inchaAllah. Liefs en keep Up the good work.

 7. Salaam
  Dit is zo een leuke actie. zocht al iets om mijn 3 jarige voor te lezen tijdens de ramadan.dit zou een leuke aanvulling zijn op de ramadan gerelateerde kleurplaten want meer kon ik niet bedenken.en btw volg je al hele tijd en je hebt altyd van die interessante blogpostjes.

 8. Assalamoe alaikoem, ik hop even langs om iedereen succes te wensen bij deze winactie, veel liefs Farah

 9. Asalaam oe aleikoum, ik doe graag mee inshallah. Wil het graag voor mijn dochters omdat wij geen islamitische boeken hebben is dit een goed begin ervoor inshallah. X Karima

 10. Salaam aleykum, ik doe graag mee met deze actie voor mijn dochtertje van 8 maanden. Ik lees haar al voor en die Koran zou ideaal zijn. Xxx Amina

 11. Salaam oualikoum.

  Aangezien ik zelf het mooie boek al heb zou ik het boek aan mijn nichtje geven. Ze is het schattige dochtertje van mn zusje. Mijn zusje heeft mij ontzettend veel geholpen tijdens een moeilijke periode dus ze vond zeker een cadeau.
  De sjablonen zou ik aan mijn 4 kinderen geven, ze houden ontzettend veel van tekenen en nu dan nog mooiere kunstwerken maken. Liefs rachida

 12. Assalaam walaikum.. Ik ben vorig jaar bekeerd en probeer sindsdien heel veel te leren over het geloof.. Om te beginnen met het Arabisch alfabet, wat ik vrij lastig vind, omdat de karakters in mijn optiek op elkaar lijken.. Insha Allah komt alles goed en leer ik het gauw.. Ik wil dit pakketje voor mezelf aanvragen, omdat er nog zoveel te leren valt wat ik allemaal nog niet weet..

 13. Ik zou graag mijn dochter haar beste vriendinnetje blij willen maken met het Koran boek, aangezien wij deze al hebben. Samen teken ze ook heel graag, dus zou dit setje sjablonen leuk van pas komen. <3

 14. Salaam Alikum,

  Wat een leerzame en leuke winactie voor El Eid!
  Ik waag zeker een kansje, want ik wil heel graag me kleine zusje ermee blij maken.
  Ze leest heel graag boeken, en ze vind het super leuk als ik elke avond een stukje lees voor haar . Super creatief dat jullie dit zo organiseren echt waar! Ik wens iedereen veel succes. Moge de beste winnen In Shaa Allah!

 15. Salaamoe alaykoem wa rahmatullaahi wa baarakatuh

  Moge Allaah jullie rijkelijk belonen. Ik zou hem geven aan het nichtje van mijn man…mijn prinsesje…als cadeautje met 3eid omdat wij er niet bij kunnen zijn omdat we naar Marokko zijn verhuisd alhamdulillaah.

  Hayaaki Allaah

 16. Keigave actie! Ik wil deze graag winnen voor het beste vriendje van mijn zoon en beste vriendinnetje van mijn dochter, samen broer en zus. Die zullen dit geweldig vinden. Ik hop er weer vandoor! X

 17. Salam’ alaykum
  Wat een leuk pakketje masha’Allah! Wil deze graag winnen voor mijn dochtertje, die net als ik hier dol & dankbaar voor zou zijn. Barak Allahu fikum.

 18. Salaam alaikum,

  Echt leuk die bloghop en winacties. Ik doe dan ook graag mee. Stiekem vind ik dit de leukste tot nu toe Ik zat al lang te twijfelen om de kinder Koran te kopen voor mijn zoontje maar winnen is natuurlijk veel leuker! Ook de sjablonen zal hij leuk vinden.
  Ik ben benieuwd.
  Succes met je blog en geniet van deze mooie maand.

 19. Salaam alaikum! Kom even langs om je succes te wensen. Leuke post en heel leuk cadeaupakketje. Een gezegende Ramadan toegewenst. xx

 20. Assalaamoe alaykoem,

  Ik doe mee in shaa Allaah voor mijn kindjes. Zij zouden hier heel erg blij mee worden. Vooral mijn dochtertjes die dol zijn op nieuwe boeken en tekenen.

 21. Aaaaah jij hebt natuurlijk het leukste cadeautje om weg te geven! ;) Ik moet dit boek echt nog een keer aanschaffen, maar m’n jongste heeft afgelopen week al 2 boeken kapot gemaakt zucht dus ik moet even van die trauma herstellen haha. Veel succes met de actie! xXx

 22. Salaam aleykoem wa rahmatoellah,

  Allereerst wens ik je een gezegende ramadan toe.

  Wat een leuke winactie met leuke artikelen. De kinder Koran is hier ook een groot succes. Mijn dochter heeft op school een boekenlegger gemaakt. Deze was voor ons ouders bestemd om in onze Koran te doen, maar ze vond het leuker om hem voor haar Koran te gebruiken, want dan kon ze beter onthouden waar we waren gebleven met lezen

  Liefs Nancy

 23. Assalaammoe aleikoum, ik zou heel graag willen winnen voor mijn nichtje Nisrine. Nisrine is 5 jaar en begint al een beetje meer te leren over Allah en vasten. Ik wil dat ze hier meer over zal leren, dus een voorleesboek is super handig. Als Nisrine en ik het hebben uitgelezen, dan ga ik het voorlezen aan mijn nichtje Romaissa. Zij is 3 jaar, bijna 4 jaar. Wanneer wij dan klaar zijn met lezen, is het tijd om mijn neefjes ook in aanraking te laten komen met onze mooie deen. Salaheddine en Reda zijn nu bijna 3 jaar, maar als zij aan de beurt zijn. Dan zijn ze vast wat ouder. Als zij klaar zijn, gaat het boekje naar de jongste telg van onze Familie. Kleine baby Entisar. Op deze manier zullen wij het boek gebruiken, zodat het een doorlopende liefdadigheid is in shaa Allah. Wie weet, na baby Entisar voorlezen voor mijn eigen kinderen.. Die er nog niet zijn. :)

  Wassalaam, Khadija

  PS: SPANNEND EEN WINACTIE

 24. Assalam aleikoem
  Ik wil graag mee doen voor mijn kids. Elke avond lees ik boekjes voor, voor mijn dochter Nisrine 5jr. Favo boeken zijn Dikkie Dik boeken. Ze begrijpt sinds kort wat haar ouders doen met de Ramadan maar zou zo graag meer willen voorlezen voor haar en haar kleine broertje die bijna 2 jaar is. Samen kunnen we leuke tekeningen maken met de sjabloons en in kleuren. En op deze manier komen ze meer te weten over onze mooi geloof.

  Wa salam Charie

 25. Salamalaykom,

  Leuk winactie!
  Omdat ik het koranverhalen boek al heb zou ik het graag voor mijn nichtje willen en de tekensjablonen voor mijn kinderen.
  Chokraan

 26. Salam alaykoum. Ik wil graag winnen voor mijn 2 jarig neefje. Hij is nu op de leeftijd dat hij begrijpt wat er gezegd word. En het zou zo mooi zijn om samen met hem te leren over onze deen. De sjablonen zijn ideaal om hem zelf te laten tekenen en niet constant gevraagd te worden om iets te tekenen voor hem. Hij ziet namelijk het verschil tussen zijn krabbels en een echte tekening haha. May the best win in sha allah

 27. Asalaam alaikum Madelon. En als laatste kom ik bij jou uit omdat ik bij mijn eigen blog begon haha. Wij hebben deze sjablonen ook, ze worden nog steeds regelmatig gebruikt. Daar zal de winnaar zeker blij mee zijn. Leuk dat onze bloghop een succes is geworden. Liefs xx

 28. Wat een superleuke actie! en wat leuk dat gehop de meeste blogs kende ik al maar sommige nog niet dus dat is erg leuk! Ik doe graag mee met deze actie voor mijn dochtertje en zoontje. Ik doe graag islamitische spelletjes met ze. Vooral kleurplaten inkleuren, boekjes lezen en activiteiten vinden ze erg leuk om te doen. Dus dit pakketje zouden ze helemaal geweldig vinden! (en mama stiekem ook :)))

 29. Oh wat een fijn cadeau. Ik zou het aan mijn kinderen geven. Het boek lezrn we allemazl samen tijdens verhaaltjes tijd. En we zitten momenteel in knutsel modus. Daar zouden we ook samen mee aan de slag gaan. Fijne ramadan.