what did we eat

Zijn jullie klaar voor de nieuwe What Did We Eat? Onze geliefde Sudanese foul met ui, fetakaas en Sudanese sesamolie stond weer op tafel. Homemade falafel, salatat dakwa en arabisch platbrood en smullen!

what did we eat

En tja, falafel is erg makkelijk om zelf te eten haha. Ook de foul vindt mister Z. heerlijk!

what did we eat

De Lidl heeft heerlijke vis met korstje uit de diepvries. Iedereen denkt dat deze vis een duur pakje van Iglo is maar niets is minder waar. Lidl baby! Een lekker stuk koolvis met broccoli en kaas. Delish! Arabische rijst er naast en de gevaarlijke avocadosalade.

what did we eat

Deze pizza is vernoemd naar mijn man bij Cleopatra in Assen. Het is onze eigen samengestelde dönerpizza met extra kaas en jalapeño’s. Een groot succes haha. Zelfs mister Z. lust graag wat stukjes döner. En yes deze pizza is volledig halal ;)

What Did We Eat Flashback
Tijd voor de flashback! Vorige week liet ik jullie de Herfst Ovenschotel zien. Nu een ander zeer populair recept. Lahmacun!

lahmacun waymadi

Homemade Turkse Pizza’s. Ook een stap voor stap fotorecept. Ik heb al veel leuke reacties gekregen van enthousiaste mensen die ze hebben gemaakt. Ze zijn makkelijk om te maken, alleen een pizzapan is wel een must hihi.

Zou jij je eigen lahmacun maken?

Love Madelon