eid mubarak

Eid ul Fitr

Een wat verlate post maar beter laat dan nooit. De Ramadan is weer voorbij, het was een bijzondere maand. Het eerste jaar dat Mister Z bewust een Ramadan mee maakte. Hij heeft zeker doorgehad dat het speciale dagen waren door de speciale activiteiten die ik gepland had. En als bonus natuurlijk zijn Eid cadeau.

Samen met Mister Z maakte ik een tassle slinger om de woonkamer extra feestelijk te maken. De oeh’s en wow’s toen hij de woonkamer binnenkwam ‘s ochtends en overal ballonnen en slingers zag maakten het alle moeite waard.

 

https://instagram.com/p/5SR5iSLbu0/?taken-by=thewaymadicrew

Wij vieren geen verjaardagen of andere feestdagen die hier gebruikelijk zijn, alleen de islamitische feestdagen. Mister Z heeft dus een groot cadeau gekregen op de eerste dag van Eid ul Fitr (feest van het vasten verbreken).

https://instagram.com/p/5O3pfmrbnL/?taken-by=thewaymadicrew

We hadden een leuke dag met vrienden. Veel te veel prikkels voor mij maar o zo gezellig. En een goed excuus om de make-up la weer eens te openen om look zombie weg te werken hehe. Ik weet dat de bold wenkies look nu erg hip is, maar dit zijn mijn eigen wenkies. Ik ben gewoon elk jaar bold browed :P

https://instagram.com/p/5QDJctrbmJ/?taken-by=thewaymadicrew

Mister Z had de tijd van zijn leven. Spelen met konijntjes. Een grote glijbaan vlakbij om af te roetsjen. Lekker eten. Een tuin met genoeg planten om een voor een water te geven. En tussendoor even tot rust komen aan de boobie.

Zelf vond ik het erg leuk mee te kunnen lezen met de #Ramadanchallenge blogs van andere mama’s. Het gaf me veel inspiratie en flink wat toegevoegde items op de wishlist haha.

eid mubarak tajine

We zijn ook deze Ramadan weer bewust bezig geweest met het eten. Veel eenvoudig en gezond eten. We doen ons best dat voort te zetten en afgezien van de baklava lukt dat aardig goed haha. We voelen ons allemaal stukken beter wanneer we gezond eten, zo simpel is het gewoon.

https://instagram.com/p/5Ap1jBrboE/?taken-by=thewaymadicrew

Tijdens de Ramadan kreeg ik een prachtige tajine van hubby. Ik begrijp wel waarom tajines zo populair zijn, wat een gemak. Ik geloof wel dat ik mijn tajine behoorlijk vol laad, maar de smaak is er niet minder om.

Dit was voor dit jaar de laatste blog van de #Ramadanchallenge. Ik hoop deze volgend jaar in sha Allah (als god het wil) weer op te pakken met meer leuks. Ergens de komende weken kun je nog wel een blog verwachten over vasten en borstvoeding.

Love Madelon Post Signature