IMG_9126

Ramadan mubarak! Beter te laat dan niet haha. Offline is het enorm druk, daarom kies ik er even bewust voor om mijn online bezigheden wat in te perken. De blog valt dan helaas ook even onder de sectie ‘hier kan ik niet even rustig voor gaan zitten’.

Wat ik dan wel doe? Over de offline drukte doe ik even geen uitspraken, dat komt nog wel.  Online ben ik vooral actief op Instagram en regelmatig met de Islamitische Borstvoedingsorganisatie Halimah. Wanneer je bedenkt dat de gemiddelde blogpost minimaal 2 uur duurt om af te maken, dan is het vrij logisch dat dit er vaak bij in schiet. Helaas pindakaas voor nu.

Dit jaar lukt het me dus ook vrijwel niet om veel te schrijven voor de #Ramadanchallenge. Jammer, ik had leuke ideeën dit jaar. Net zoals vorig jaar heb ik weer een leuke doos vol dagelijkse activiteiten voor Z. De foto’s zijn er wel dus ik hoop nog ergens een gaatje te kunnen vinden om er toch nog wat over te kunnen schrijven.

Sinds de Ramadan zijn bepaalde recepten wel erg populair haha. Een van de toppers is mijn Baklava met pistache recept. Echt superleuk om van allerlei kanten te horen dat deze door jullie is gemaakt en heerlijk smaakt! Ook de Ramadan smoothie is razend populair. Deze Ramadan heb ik een andere versie op deze smoothie die ik bijna dagelijks maak. Liefde voor smoothies tijdens de Ramadan.

Er doen natuurlijk nog veel meer bloggers mee aan de #Ramadanchallenge. Neem daar vooral ook eens een kijkje: