Een dagmenu waarbij je intermittent fasting toepast. Ik eet dan niet vanaf 18.00 uur de vorige dag en begin rond 12.00 uur ‘s middags met eten. Mijn eetraam is dus van 12.00 tot 18.00 uur. Uiteraard drink je tijdens intermittent fasting wel thee, koffie, water, limonade van biologische appelazijn met stevia, als het maar geen kcal bevat.

Mijn recepten zijn uiteraard voor meerdere porties. Je kan de dagmenu’s dus meerdere keren toepassen in een week of je gezin wat niet kha/keto eet mee laten eten. Zo heb je of gelijk je foodprep klaar of hoef je niet dubbel te koken. Die keuze is aan jou. 

Je ziet alles in grammen staan, zo nodig geef ik per maaltijd extra uitleg. Wegen doe je na het klaarmaken van je eten. 

Vragen kun je in de Lekker halal eten Koolhydraatarm & Keto groep stellen of in een reactie hieronder achterlaten. 

Wil je dit dagmenu delen? Alle posts op Waymadi.nl vallen onder mijn auteursrecht, gebruik daarom de link om te delen en geen screenshots.

Voedingswaarde keto dagmenu

  • 17 gram kh
  • 114 gram vet
  • 91 gram eiwit
  • 1516 kcal

Ontbijt

Intermittent fasting tot 12.00 uur.

Lunch: 9 kh | 47 vet | 37 eiwit | 627 kcal

1 zak champignon roerbakmix bevat 400 gram. Roerbak deze in 20 gram grasboter met 1 eetlepel knoflookpoeder (Lidl), 1 theelepel zwarte peper, 1 theelepel zeezout. Na een paar minuten zie je de groenten wat slinken. Je houdt ongeveer 330 gram over. Schep alles inclusief het bakvet op je bord.

Avondeten: 8 kh | 67 vet | 54 eiwit | 889 kcal

  • 200 gram tempeh
  • 100 gram avocado
  • 30 gram bruine amandelen (Lidl)

Alle keto en koolhydraatarme dag- en weekmenu’s kun je hier vinden.