Mensen wat een enthousiasme op het eerste koolhydraatarme weekmenu!

Ik blijf het herhalen, ik ben echt van het foodpreppen. Het scheelt je zoveel tijd en moeite. Bij dit weekmenu zie je ook precies waarvoor ik mijn foodprep inzet. Een keer koken en meerdere keren eten. Je ziet het zowel bij de snacks als bij de normale maaltijden.

Koolhydraatarm weekmenu #2

Gebruik mijn koolhydraatarm weekmenu vooral voor je eigen inspiratie, alle recepten met een ‘*’ zijn mijn koolhydraatarme recepten. Je kan de afbeelding opslaan en vergroten, let wel op, ook deze afbeelding valt onder mijn auteursrecht. Bewerken en ergens anders delen is dus niet toegestaan. Wil je het koolhydraatarme weekmenu delen dan kun je de link van deze blog delen.

Alle recepten uit het koolhydraatarme weekmenu hier voor je op een rijtje:

Pas het koolhydraatarm weekmenu aan je eigen macro’s aan

Let op dat je de verhoudingen van het eten zo nodig aan je eigen macro’s aan moet passen. Ik eet dagelijks 1500-1700 kcal en hou de macro verhoudingen voor ketogeen eten aan:

  • 5% voor koolhydraten, maximaal 30 gram en het liefst blijf ik rond de 20 gram
  • 20-25% voor eiwitten wat voor mij 70-80 gram is in de praktijk
  • 70% minimaal aan vetten wat voor mij 100-140 gram is in de praktijk.

Weet je niet hoe je je macro’s moet berekenen, ik heb het uitgelegd in mijn blog ‘Starten met koolhydraatarm eten‘. Alle andere koolhydraatarme weekmenu’s die ik maak kun je hier bekijken.

In mijn Facebookgroep ‘Lekker halal eten Koolhydraatarm en Keto‘ (alleen voor vrouwen) deel ik dagelijks wat ik eet en zijn er nog meer dames die hun maaltijden en recepten delen. Wees welkom!