Keto dagmenu’s. Ik maak ze al maanden voor mezelf maar was nog niet aan uitwerken voor Waymadi.nl toegekomen. Pinky promise dat ik er flink wat online ga zetten, want ze geven meer overzicht dan de weekmenu’s vind ik zelf. De keto dagmenu’s geven je ook gelijk een kijkje in hoe ik eet en uiteraard geef ik je mijn recepten.

Mijn recepten zijn uiteraard voor meerdere porties. Je kan de dagmenu’s dus meerdere keren toepassen in een week of je gezin wat niet kha/keto eet mee laten eten. Zo heb je of gelijk je foodprep klaar of hoef je niet dubbel te koken. Die keuze is aan jou.

Je ziet alles in grammen staan, zo nodig geef ik per maaltijd extra uitleg. Wegen doe je na het klaarmaken van je eten.

Vragen kun je in de Lekker halal eten Koolhydraatarm & Keto groep stellen of in een reactie hieronder achterlaten.

Wil je dit dagmenu delen? Alle posts op Waymadi.nl vallen onder mijn auteursrecht, gebruik daarom de link om te delen en geen screenshots.

Voedingswaarde keto dagmenu

  • 30 gram kh
  • 148 gram vet
  • 89 gram eiwit
  • 1808 kcal

Ontbijt

Lunch

1 portie shakshuka bestaat uit 3 large eieren in de saus en aubergine eromheen.

Avondeten

De aioli is optioneel. Laat je deze weg dan eet je 16 gram vet minder.

Alle keto en koolhydraatarme dag- en weekmenu’s kun je hier vinden.