Recepten die je uit de losse pols even in elkaar flanst zijn vaak verschrikkelijk lekker! Ik had zin in mijn eiersalade maar dan net even anders. Het werd kerrie eiersalade, wederom een supersimpel recept wat je zo klaar hebt.

Wat heb je nodig

  • 5 large eieren
  • 3 volle eetlepels mayonaise
  • 2 theelepels pittige kerrie
  • 1 theelepel zeezout
  • 1 theelepel zwarte peper uit de pepermolen
  • 1 theelepel cayennepeper

Bereiding

Kook de eieren. Zodra het water kookt laat ik ze 6 minuten koken. Dan zijn ze net gaar maar niet superhard. Laat de eieren even schrikken onder koud water en pel ze daarna. Laat ze afkoelen.

In een mengkom doe ik nu de mayonaise en kruiden en roer dit goed door elkaar. De eieren hak ik in klein stukjes en doe ze bij het mayonaise mengsel. Even roeren tot alles goed is gemengd en klaar is je kerrie eiersalade.

Je kan de kerrie eiersalade een paar dagen in de koelkast luchtdicht bewaren. Ik eet dit graag op een zacht keto bolletje maar ook als bijgerechtje bij mijn warm eten.

Eet smakelijk!