Ben jij gek op baklava? Iedereen die mijn baklava met pistache proeft is gek op de volle smaak en dat hij niet zo zoet is dat je smaakpillen een opdonder krijgen.

Baklava

Baklava is best duur om in de winkel te kopen. Toen ik baklava leerde maken dacht ik dat het vast moeilijk zou zijn. Zoals je in mijn video kan zien is dat echt niet zo. Het uitgeschreven recept kun je hier lezen.

 

De reacties op mijn video’s vind ik heel erg leuk om te lezen. Jullie vinden het dus erg leuk om mij te zien koken haha.

Heb jij je al geabonneerd op mijn YouTubekanaal?

Ik ben aan het experimenteren wat voor mij het prettigste en makkelijkste is met filmen. Met een iPhone die full HD kan filmen en een DSLR heb ik genoeg keuze. De laatste vind ik met filmen alleen niet zo gebruiksvriendelijk. Het beestje is ook al wat ouder haha.

De laatste weken gebruik ik een professionele grip voor mijn iPhone zodat ik die ook op een statief kan zetten.

Stiekem maak ik deze zoete lekkernij alleen als we bezoek krijgen. Want zodra die schaal er staat, dan gaat hij leeg! Heb jij mijn baklava wel eens gemaakt? Ik vind het heel leuk om foto’s te krijgen van jullie #Waymadifood baksels!

Zijn er #Waymadifood recepten die je graag als video zou willen zien? Laat het me weten in een reactie.

De volgende video is onderweg, stay tuned!